Bukowksi: Dashnia asht’ ajo që ndodh nji herë në dhjetë vjet…

bukowski - gjithmonë

Nga Charles Bukowski

“Dashnia asht nji dritë nate që ecë nëpër mjegull;
Dashnia asht çelësi i humbun i derës kur je i dehun;
Dashnia asht ajo që ndodh nji herë në dhjetë vjet;
Dashnia asht ajo që menon se personi tjetër e ka shkatrru;
Dashnia asht tradhti; Dashnia asht çelik;
Dashnia asht gjithçka që kemi thanë se nuk asht;
Dashnia asht një fjalë tepër e përdorun dhe shumë herët.”

ObserverKult


Lexo edhe:

BUKOWSKI: NUK KA ASGJË MË TËRHEQËSE NË KËTË PLANET SE SA NJË GRUA E MENÇUR!