Bukuri janë rrudhat e lëna nga koha, shenjat …shprehja e fytyrës

Emma Watson:

Bukuri, është fytyra e atij që ka qarë dhe tani buzëqesh.
Bukuri, është shenja e mbetur në gjunjë qysh kur je rrëzuar fëmijë.
Bukuri, janë sytë kur dashuria nuk të lë të flesh.
Bukuri, është shprehja mbi fytyrë kur dëgjon zilen e zgjimit në mëngjes, është nuri që hedh kur del nga dushi, e qeshura kur bënë një batutë që vetëm ti e kupton.
Bukuri, është kryqëzimi i shikimeve që mjaftojnë për t’u kuptuar.
Bukuri, është shikimi yt kur sheh atë, dhe kur qanë për paranojat e tua.
Bukuri, janë rrudhat e lëna nga koha.
Bukuri, është e gjitha ajo që provojmë përbrënda dhe e shfaqim nga jashtë./ ObserverKult