Dëshiron të dështosh? Mundohu t’ju pëlqesh të gjithëve!

adriana myrtaj: gruaja

Thënie të zgjedhura nga autorë të ndryshëm:

“I lumtur është ai njeri i cili mund ta sigurojë jetesën nga hobi i tij.”/ George Bernard Shaw

“Njoha disa njerëz të çuditshëm, të mrekullueshëm mes të cilëve edhe veten – dikë që shumë vetë nuk arrijnë kurrë ta njohin.”/ Charles Bukowski

“Nuk e di se cili është çelësi i suksesit, por çelësi i dështimit është të përpiqesh t’u pëlqesh të gjithëve.”/ Herbert Bayard Swope

“Kam shumë probleme në jetë. Por, buzët e mia nuk e dinë këtë. Ato gjithmonë buzëqeshin.”/ Charlie Chaplin

“Të përmirësohesh do të thotë të ndryshosh; të jesh i përsosur do të thotë të ndryshosh shpesh”. – Winston Churchill 

“Tragjedia e jetës është se plakemi shpejt dhe bëhemi të mençur shumë vonë” – Benjamin Franklin 

“Respekti u shpik për të zënë vendin bosh, aty ku duhej të ishte dashuria”- Tolstoi

Përgatiti U.V/ ObserverKult


Lexo edhe:

“AFTËSIA PËR TË MOS U ZHGËNJYER PAS DËSHTIMIT UA SJELL SUKSESIN”, 24 THËNIE MOTIVUESE

Ju ftojmë të lexoni disa thënie motivuese që ObserverKult sjell për ju:

E vetmja gjë që ju pengon nga arritja e asaj që doni, është historia që vazhdoni t’i tregoni vetes”. Toni Robins

“Njeriu që ka arritje në jetën e tij bën shumë gabime, por ai nuk bën kurrë gabimin më të madh nga të gjithë – të mos bërit asgjë”. Benxhamin Frenklin

“Hapat që në fëmijëri kanë rëndësi, për aq kohë sa jeni duke ecur përpara. Ju mblidhini të gjitha bashkë, dhe një ditë kur të hidhni vështrimin pas do të habiteni se ku mund të mbërrini”. Kris Gardner

“Nëse mendoni se jeni shumë i vogël për të pasur ndonjë lloj ndikimi, provoni të flini në shtrat me një mushkonjë”. Anita Rodik

“Dështimi nuk është për t’u patur frikë. Nga dështimi vjen shumica e rritjes”. Di Hok

Thëniet e tjera mund ti lexoni KËTU:

ObserverKult