Charles Bukowski: Më thanë… mos u njoh me të… por unë…

bukowski - gjithmonë

Nga Charles Bukowski

Madje më thanë. Mos, as mos e njoh atë!
Ajo është një nga ato të cilën njëherë e fut në zemër dhe nuk mund ta nxjerrësh më kurrë.

Ndërsa unë, si gjithmonë, doja të vë bast. Thashë, ta provoj vetëm, çfarë do të më kushtojë…
Dhe më kushtoi më shumë nga se ç’prisja, më kushtoi netë të panumërta pa gjumë, pritje…

Dhe pavarësisht gjithçkaje që më kushtoi, nëse do të lindja përsëri, përsëri do bëja zgjedhjen e njëjtë.


Lexo edhe:

CHARLES BUKOWSKI: MË DUHET EDHE NJË JETË… TA KTHEJ TË HUMBURËN, TA RREGULLOJ TË THYERËN…