Cili është pengu i profesorit Rafet Rudi? (Video)

Mysafiri i radhës në podcastin “Fol me kast” të Agron Krasniqit ishte kompozitori dhe dirigjenti i njohur, Rafet Rudi.

Cili është pengu i profesorit Rafet Rudi? Ku e gjen motivin për të punuar dhe të jetë i angazhuar? A e ndjen se është realizuar në jetë me krejt punën që ka bërë deri më sot?

ObserverKult


zake

PSE NUK SHITEN PIKTURAT, TREGON ZAKE PRELVUKAJ (VIDEO)

A shiteshin pikturat gjatë viteve të 90-ta?

Kush ishin blerësit?

Pse ata që kanë mundësi financiare sot nuk blejnë piktura?

Ja çfarë thotë piktorja Zake Prelvukaj në podcastin Fol me kast të Agron Krasniqit

Tekstin dhe videon mund ta shikoni KËTU:

ObserverKult