David Tukiqi & Nertila Koka: Sagapo – Të dua (teksti dhe kënga)

Befas unë të pyeta
Tek të sodisja ty me ëndje
Si i thonë të dua
Në gjuhën e nënës tënde

Fare mirë e dije
Por nga unë e prisje
Sagapo të thashë të dua
fjalë dashurie

Sagapo, Të dua
Sagapo, Të dua
Të dua, Sagapo

Zemra bashkë të do
Jo! Jo!
Jo nuk ka rëndesi ku do jetojmë
Si në jug a në very
Bashkë do jemi unë e ti!