“Dera“ e rikthen poetin, Ndriçim Ademaj, nga Franca në Tiranë

Shkrimtari dhe poeti kosovar, Ndriçim Ademaj, nga ku jeton është rikthyer në Tiranë për prezantimin e ribotimit të librit “Dera“ pas 10 vitesh. Ndërkohë që ky vit ka nisur mbarë për shkrimtarin e ri, pasi dy vepra të tij do i flasin audiencës së huaj së shpejti.

Për Ndriçim Ademaj çdo shkrimtar shqiptar, që jeton jashtë i ka borxh prezantimit të gjuhës shqipe sikur duhet. Qëllim kryesor për të si shkrimtarë mbetet shkrimi i librave që e bëjnë të ndihet mirë dhe jo shitja e tyre./Abcnews.al

LEXO EDHE: “Dera” e Ndriçim Ademaj ribotohet sërish