Do të të quajnë “e çmendur”… sepse ke lindur me dhuntinë për t’i parë gjërat ndryshe dhe kjo i frikëson ata

frida kahlo

Nga Frida Kahlo

Do të të quajnë “e çmendur” sepse ashtu je, sepse ke lindur me dhuntinë për t’i parë gjërat ndryshe dhe kjo i frikëson ata.

Do të të quajnë “e zjarrtë” sepse ashtu je, sepse ke lindur me guximin për t’i lejuar vetes që gjithçka ta ndjesh plotësisht dhe kjo i frikëson ata.

Do të të quajnë “egoiste” sepse ashtu je, sepse ke zbuluar se je gjëja më e rëndësishme në jetën tënde dhe kjo nuk u pëlqen atyre.

Do të të quajnë çfarë t’u shkojë në mendje, duke gjykuar keq për ty, por ti qëndro e vendosur në mendimin tënd dhe në atë që dëshiron. Dhe të premtoj se një ditë kanë për të të thënë: “Faleminderit që ekziston”.

*Marrë nga profili në Facebook i Bajram Karabollit


ObserverKult

———————-

Lexo edhe:

U NDA NGA JETA SHKRIMTARI DHE STUDIUESI I FOLKLORIT, NUHI VINCA- NESËR NË INSTITUTIN ALBANOLOGJIK MBAHET MBLEDHJE KOMEMORATIVE