Dokumentar: Biblioteka Kombëtare e Kosovës (Video)

dokumentar biblioteka

Ju ftojmë të ndiqni dokumentarin “Biblioteka Kombëtare e Kosovës” realizuar nga Portali për Kulturë, Art dhe Letërsi ObserverKult, në kuadër të projektit “Biblioteka Kombëtare, komplementariteti mes identitetit arkitekturor dhe atij nacional e kulturor”, financuar nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”.