Doli nga shtypi antologjia “Përtej harrimit” (Jenseits des Vergessens)

Doli nga shtypi antologjia dygjuhëshe (shqip-gjermanisht), “Përtej harrimit”, (Jenseits des Vergessens), që u botua nga Sh.B. “Anthea” në Berlin.

Vend në këtë libër kanë gjetur këta poetë:

Abdullah Zeneli me poezinë “ Gruas”,  Adem Gashi “Kujtesa e një gruaje”, Ag Apolloni “Drita që të shndrit mbi kokë”, Agim Gjakova “Gruas sime”, Anna Kove” Mos më pyet”, Ardita Jatru “Erdhi një ditë”, Arian Leka “Shenja të fshehta”,  Bardhyl Londo “Qyteti në depresion”, Bislim Ahmetaj “* * *”, Blerina Rogova-Gaxha “Teo”, Demir Gjergji “Flaut”, Donika Dabishevci “Kryqzueme para tij”, Drita Ademi “Kurrë nuk i kam dashtë retë”, Dritan Kiçi “Më mungon”, Emil P. Asdurian “Mos më zgjo”, Fahredin Shehu  “Bija ime”, Fatmir Terziu “Nëna”, Fatos Arapi “Si s’të desha pak më shumë”, Hekuran Halili “Bukë me hënë”, Ilire Zajmi “Vjeshta është grua”, Ilirian Zhupa “Përgatitje për një udhëtim të largët”, Iliriana Sulkuqi “Mbrëmë fjeta me poetin”, Ledia Dushi ”* * *”, Loreta Schillock “Brenga kujtimesh”, Lulzim Haziri ”Një gjeth çaji mbaj në gojë”, Lulzim Tafa “Andrra”, Ndue Ukaj “E diela e Laurës”, Primo Shllaku “Dyshi”, Rozafa Shpuza “A e din se”, Sabri Hamiti “Paskajore”, Sami Miloshi “Intervistë”, Sulejman Mato “Ajo dhe muret”, Vasil Vasili “Këngë për lotin”, Vlora Ademi “Unë –Ajo”, Xhevahir Spahiu “Borxhet e mia”, Xhevdet Bajraj “Burgu i Dubravës – Liria”.

ObserverKult


Lexo edhe:

“TRIREMA E POEZISË JONIANE”, TASHMË NË DUAR TË LEXUESVE

ObserverKult