Dren Abazi: I dehur jam…(Teksti dhe kënga)

Interpreton Dren Abazi

I dehur jam kambët s’më mbajnë
Po më mundon nji dashuri
Tash për çdo natë pi raki edhe verë
Gjithkend që e helmojnë por mu po më ngushllon
Ti mundesh me m’shpëtu të lutem m’ndihmo
Se jetën ma helmoj ky sharap sharap

Çdo gotë po t’shoh t’përqafuem me te
Si s’pate pak mëshirë
Me m’lanë në kohë ma t’mirë
Kur t’gjitha ty ti dhash
Prej kah kjo pabesi
Pse puthjet haram m’i ke ba

Kambët s’më mbajnë sa fort kam pi
Dru se po vdes pa dashuri
Tash për çdo natë pi raki edhe verë
Gjithkend që e helmojnë por mu po më ngushllon
Ti mundesh me m’shpëtu të lutem m’ndihmo
Se jetën ma helmoj ky sharap sharap

Çdo gotë po t’shoh t’përqafuem me te
Si s’pate pak mëshirë
Me m’lanë në kohë ma t’mirë
Kur t’gjitha ty ti dhashë
Prej kah kjo pabesi
Se puthjet haram m’i ke ba.

ObserverKult


Lexo edhe:

Drenn abazi

DREN ABAZI & ZIG ZAG ORCHESTRA: JORGJICA…(TEKSTI DHE KËNGA)

Kur të pashë
Jorgjica, Jorgjica, moj,
zemrën ty ta dhash…

Thonë bota je i marrë,
Jorgjica, Jorgjica,
unë për ty do t’shuaj zjarr,
Jorgjica, Jorgjica…

Do ta pi,
o rakinë, rakinë moj,
që ta shuaj dhembshurinë…

Tekstin e plotë mund ta lexoni KËTU: