Dritëro Agolli: Mbase do të jetë hera e fundit…

Fjalë të përmallshme …Mbase hera e fundit …

Nga Dritëro Agolli

Në verë do të shkojmë në një hotel buzë liqenit. Atje do të ndjekim me sy pulëbardhat që shpërndahen e bashkohen mbi cipën e kaltërt, duke formuar një lule të bardhë të madhe që zhduket e shfaqet, që shpërbëhet dhe bëhet përsëri mes thirrjesh të sinqerta gëzimi.

Ne, dy pleq të ulur në ballkon, do t’i ndjekim me sy këto qenie të bardha duke psherëtirë. Pak kohë na ka mbetur ta soditim këtë mrekulli ! A mbase do të jetë hera e fundit ...

*Marrë nga profili i Elona Agollit në “Facebook”

ObserverKult


Lexo edhe:


DRITËRO AGOLLI: KUR HUMB NJË GRUA