Dy zemrave që duhen nuk u nevojiten fjalët!

Voltaire

ObserverKult ju sjell disa thënie të zgjedhura për dashurinë:

Nëse dashuron dike do të thotë të pranosh të plakesh me te!
Albert Kamy

Dashuria është dobësia më fisnike e shpirtit!
John Dryden

Ferri është vuajtja e paaftësisë për të dashuruar sërish!
Fjodor Dostojevski

Dashuria dhe miqësia përjashtohen reciprokisht!
Carlo Dossi

Jemi lindur për të dashuruar, ky është thelbi I ekzistencës sonë!
Benjamin Disraeli

Para se të dashuroja nuk kisha jetauar asnjëherë plotësisht!
Emili Dikinson

Dy zemrave që duhen nuk u nevojiten fjalët!
M.D.Valmore

ObserverKult