“E njoh unë atë që jep urdhëra”: Ndrenika dhe Derhemi “thyejnë” karantinën

Dy aktorët shqiptarë, Robert Ndrenika dhe Arben Derhemi kanë thyer karantinimin për të shijuar një kafe në ajrin e pastër të ditës së sotme. Fotoja është publikuar nga vetë Derhemi, i cili shihet krah të madhit Robert Ndrenika, të ulur në një nga kafet e kryeqytetit, me sfond të gjelbër.

Mbi tavolinën e aktorëve shihet edhe kafeja që po konsumojnë, që i ka bërë të thyejnë dhe karantinën.

“I thashë do më dënojne mua. E njoh unë atë që jep urdhëra tha,”- shkruan Arben Derhemi me humor krah fotos.