Elita 5: S’mendoj më për ty… (teksti dhe kënga)

Dua të vdes
Deri sa jam i ri
Ndoshta kur do të dëgjosh
Do të qash dhe ti.

Por dije se kam vdekë
Dhe zemra mu bo hi
Dhe s’mendoj
Më për ty.

Ndoshta do të gëzohesh
Se nga unë do të lirohesh
Ndoshta do të qashë
Se nga unë do të ndahesh.

Po nga ky grup: ELITA 5: UNË JAM LOT QË NGA SYTË E TU JAM NDARË (TEKSTI DHE KËNGA)