Elvana Gjata: Kur jemi dashtë ne… (teksti dhe kënga)

“Kur jemi dashtë” nga Elvana Gjata

Ku je tani?
Veç një Zot e di
Fjalët e tua n’gjoksin tim
ah therin… më s’e di

Krejt po shkon mirë
veç ti po m’mungon
e nuk paska më veshtirë
kur s’ke atë që e do

Kur jemi dashtë ne
kur jemi dashtë ne
nuk e ka ditë asnjeri
Kur kemi kjajtë ne
kur kemi kjajtë si fëmij

A e di, a e di
njëmij jetë t’i kisha tani
i kisha dhonë dhe njëhere se je ti

Kur jemi dashtë ne
kur jemi dashtë ne
nuk e ka ditë asnjeri
Kur kemi kjajtë ne
kur kemi kjajtë si fëmij

A e di, a e di
njëmij jetë t’i kisha tani
i kisha dhonë dhe njëhere se je ti

Çmendu për mu
hekmi lot e zi
Se më mbete pik në zemër
pikë më mbete ti

Kur jemi dashtë ne
kur jemi dashtë ne
nuk e ka ditë asnjeri
Kur kemi kjajtë ne
kur kemi kjajtë si fëmij

A e di, a e di
njëmijë jetë t’i kisha tani
i kisha dhonë dhe njëhere se je ti

ObserverKult

Lexo edhe:

ELVANA GJATA: VETEN E GËNJEJ, POR TY S’TË KTHEJ… (TEKSTI DHE KËNGA)