Elvana Gjata: Sa të dua vetëm Zoti e di (teksti dhe kënga)

Sa të dua vetëm Zoti e di… intepreton Elvana Gjata

Sa të dua kurrë nuk ta kam thënë
sa të dua vetëm Zoti ta di
sa të dua kurrë nuk do ta them
sa të dua jo nuk e di.

O jeta ime o shpirti im
o ndjenja ime të dua ty
ti jeta ime, ti shpirti im
sa të dua, sa të dua vetëm Zoti e din.

Sa të dua kurr nuk ta kam thënë
sa të dua vetëm Zoti ta di
sa të dua kurrë nuk do ta them
sa të dua jo nuk e di.

O jeta ime, o shpirti im
o ndjenja ime të dua ty
ti jeta ime, ti shpirti im.
sa të dua, sa të dua vetëm Zoti e din.

———————————————————–

LEXO EDHE: ELVANA GJATA: VEÇ NJË PIKË T’MË KISHE DASHTË TI (TEKSTI DHE KËNGA)

Pa ty tani
çdo gjë është gri
dhe dielli ditën duket
bardhë e zi.
Pa ty tani
s’ka më magji
çdo ditë një shije ka
pa histori.

Të të shoh njëherë sa m’ka marrë malli
me ma kthy buzëqeshjen që m’ka shku’.
Një takim të fundit me ty për së gjalli
me këtë këngë të trishtë do t’kisha ftu’.

Veç një pikë t’më kishe dashtë ti
veç një pikë më shumë se veten
jetën sot do t’kishim gëzu’.
Veç një pikë t’më kishe prit ti
sikur mos më kishe ik ti
për dashninë, do t’kishim knu’.

Pa ty tani
një Zot e di
sa lutem unë të ndodhi një çudi.
Pa ty tani
a mund të pi
një gotë me fund që shpirti të mos ngrij.
Të të shoh njëherë sa m’ka marr malli
me ma kthy buzëqeshjen që m’ka shku’.
Një takim të fundit me ty për së gjalli
me këtë këngë të trishtë do t’kisha ftu’.

Veç një pikë t’më kishe dashtë ti
veç një pikë më shumë se veten
jetën sot do t’kishim gzu’.
Veç një pikë t’më kishe prit ti
sikur mos më kishe ik ti
për dashninë, do t’kishim knu’.