Elvana Gjata: Si s’të erdhi pak gjynah… (teksti dhe kënga)

Mëngjesi i kësaj here,
të shtrirë vetëm më gjen
Sepse ai ka ikur
dhe ndoshta më nuk vjen
Mëngjesi i kësaj here,
të shtrirë vetëm më gjen

Si s’të erdhi pak gjynah,
të më lije vetëm
Mendja, zemër çfarë të tha
kur e mbylle derën.

Nuk dot them asnjë mallkim për ty
Nuk dot them asnjë urim për ty
Do mbetem unë ajo, ajo
Që zemrën ja lëndove.

Si s’të erdhi pak gjynah,
të më lije vetëm
Mendja, zemër çfarë të tha
kur e mbylle derën

Nuk dot them asnjë mallkim për ty
Nuk dot them asnjë urim për ty
Do mbetem unë ajo, ajo
Që zemrën ja lëndove.

Nga po kjo këngëtare: ELVANA GJATA: NUK MUNDA DOT TË SHIHJA NË SY… (TEKSTI DHE KËNGA)