Elvana Gjata: S’më ke dashur kurrë (teksti dhe kënga)

A e mban mend ti shpirti im
Sa gëzoja unë
Kur më thoje mos ki frikë të dua shumë
A e mban mend ti shpirti im sa të çmoja unë
Kur më thoje mos ki frikë të dua shumë.

As ti, as ti
Thellë në shpirtin tënd
S’më ke dashur kurrë
Tani trembem unë.

A e mban mend ti shpirti im
Kur të thoja unë
Në të mirë dhe në të keq s’të ndahem kurrë
A e mbaje mend ti shpirti im nuk ma thoje dot
Se një ditë nuk do jem unë njeriu jot’.

As ti, as ti
Thellë në shpirtin tënd
S’më ke dashur kurrë
Tani trembem unë.

ObserverKult


Lexo edhe:


ELVANA GJATA: VEÇ NJË PIKË T’MË KISHE DASHTË TI (TEKSTI DHE KËNGA)