Endri & Stefi Prifti: Mos më mundo, mos më qorto…(teksti dhe kënga)

Syçka si ato të tua,  
nuk gjenden në dynja,
lum ai që ka shijuar
frikë nga vdekja jo nuk ka.

Falmi vashë t’i puthë njëherë,
që ta nxjerrë atë sevda,
se ma dogje zemrën time,
dhe të qetë jo s’më la.

Mos më mundo moj nënë,
mos më qorto moj nënë,
syzeza ma ka shtënë me synë e saj të zi.

Më prishe mendët me leshka moj,
që m’i lëshon mbi ballë,
të tjera bën moj të tjera thua,
që të ma prishësh moj mëndjen mua,
por unë mendjen e kam në rregull,
se asnjë vajzë moj s’ma ka hedhur.

ObserverKult


Lexo edhe:

“TRIUMFI I JETËS”, ENDRI DHE STEFI PRIFTI PJESË E FESTIVALIT TË 60 TË KËNGËS