Entela Gjetja: Të huaj

Dola nga errësira,
Me sytë gjysmë të hapur,
Flokët shpupurishur,
Dhe buzën e tharë për pak dashuri.

Ti, duke më pritur,
Nuk më njohe!
As unë s’të njoha ty.

ObserverKult


Lexo edhe:

FREDERIK RRESHPJA: RRI SONTE TE UNË