Eranda Libohova: Jo nuk do lodhem, çdo ditë do të pres… (teksti dhe kënga)

Unë jam aty – aty ku ishim dje,
në dhomën bosh- askush më nuk më flet,
vetëm nuk jam,
ti ke harruar këmishën tënde blu,
në duar e mbaj, me mua je- të ndjej!

E gjithë dhoma mori emrin tënd – e nëse s’vjen,
s’do të mbyll unë derën – deri sa ty të t’kem,
jo nuk do lodhem, çdo ditë do të pres
e gjithë dhoma mori emrin tënd.

E gjithë dhoma mori emrin tënd- të ndjej,
E gjithë dhoma mori emrin tënd- e nëse s’vjen,
do të mbyll unë derën deri sa ty të t’kem,
jo nuk do lodhem, çdo ditë do të pres
e gjithë dhoma mori emrin tënd…

ObserverKult

——————————-

Lexo edhe:

Eranda Libohova: Kur t’mos jem më… (teksti dhe kënga)