Ermira Babaliu & Ardit Gjebrea: Malli për nënën (teksti dhe kënga)

Të kaltra agimet, purpur janë mbrëmjet
dhe jeta bën mall dhe gjoksin zgjeron
Kalojnë mes zemrës, gëzime dhe dhimbje
e bëjnë fletë që dridhen, kambanë që gjëmon.

Për mall jo i rëndë sa vite një lumë bëjnë mall
dhe malli për nënën, malli flori të ndjek pas
të ndjek pas takimesh porsi deti me shkumë
dhe i mbush hapësirat e zemrës plot dritë i mbush.

Nga këta këngëtarë:
ERMIRA BABALIU: TEK KY PRAG FLISNIM PËR DASHURINË (TEKSTI DHE KËNGA)
ARDIT GJEBREA: FLAS ME HËNËN…(TEKSTI DHE KËNGA)