Etrita Ibrahimi, të ecësh në gjurmët e babait

E bija e kompozitorit Feim Ibrahimi, Etrita në një intervistë për ABC  rrëfen vështirësitë e këtij viti për artin nga pandemia, e veçanërisht për operan, ku ajo punon.

Nga studio e saj, në pallatin e artistëve pianistja tregon absurdin e kohës në diktaturë, ku babai mbante poste drejtuese, e nga ana tjetër veprat i ndaloheshin.

Artistja  flet edhe për marrëdhëniet e familjes me Kadaren dhe Agollin.