“Art Without Limit International film Festival”, shfaqen 12 filma

Festivali i Filmit “Art Without Limit International Film Festival” në Prishtinë, sot për nder të ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuar do t’i shfaq online 12 filmat fitues nga edicioni i parë i Festivalit “Art Without Limit International Film Festival”.

Filmat që do të shfaqen janë filma me shumë çmime kinematografike, poashtu të shperblyer në Festivalin “Art Without Limit International Film Festival” nga juria profesionale në krye me Presidentin e jurisë Z. Veit Heiduschka – Producent nga Austria dhe fitues i çmimit OSCAR!
Filmat të cilët do të shfaqen janë;

“MATCH” Regjia: Vincent Hazard, France
“LOOK BEYOND APPEAREANCES” Regjia; Dervin Usta, Turkey
“AN ELEPHANT ON THE MOON” Regjia; Benjamin Barthélémy, France
“CUERDAS” Regjia; Pedro Solís García, Spain
“MARTIN” Regjia; Donal Moloney, Ireland
“HOSPICE OF SANTA BARBARA – MANUEL’S STORY” Regjia; Greg Kroes, Lou Figueroa, USA
“WAVE” Regjia; Benjamin Cleary, Ireland
“DELIVERY BOY” Regjia; Vinicius Saramago, Brazil
“AZAR” Regjia; Diba Ehteshami, Iran
“ROUTINE” Regjia; Bekim Guri, Kosovë
“DIMA’S GAME” Regjia; Oussayma Canbarieh, Canada “BUILDING 50 HOMES IN MELAMCHI” Regjia; Justin Cava – Janes, Indonezia

Filmat do të gjenden në platfomat online të Festivalit./rtklive