Filma nga e gjithë bota shfaqen në Tiranë

Të hënën fillojnë në Tiranë dhjetë ditë të mbushura me filma cilësorë rreth temës së Drejtave të Njeriut.

Tashmë për herë të 15-të, “International Human Rights Film Festival-Albania” do të sjellë në Tiranë nga data 14 deri më 24 shtator filma nga e gjithë bota, duke u fokusuar këtë viti tek “Të Drejtat e Fëmijëve dhe Grave”, bën të ditur Ambasada e Gjermanisë në Tiranë.

Ambasada thekson se ky festival këtë vit do të mbahet nën masat parandaluese kundër koronavirusit dhe vetëm në ambiete të hapura, transmeton ATSH.

Gjermania e mbështet festivalin edhe këtë vit. Angazhimi për të drejtat e njeriut është një gurthemeli i politikës së jashtme gjermane.