Fisnikët: Kësaj s’i thojnë dashuri…(teksti dhe kënga)

Përsëri po bije shi,
pse nuk thërret pse bëhesh f’mi,
pse je ashtu e pa besë,
kësaj s’i thojnë dashuri.

Çka do t’bëjsh sot në shtëpi,
do t’flesh a do t’mësosh,
do t’shikosh si bije shi,
apo nënës t’i ndihmosh.

Unë mendoj vetëm në ty,
ndërsa jasht’ po bije shi,
unë të kërkoj vetëm ty,
dhe dëgjoj këtë melodi….këtë melodi.

Telefoni prore hesht,
kot pres ti nuk thërret,
unë s’kam faj që është vjesht’
shi kur të bjen thonë bereqet.

Çdo gënjesh kur t’më takosh,
ke mësuar s’ke pas kohë,
dikur do të më kërkosh,
por atëherë do të jetë vonë.

ObserverKult


Lexo edhe:

FISNIKËT: DO TË SHKRIHEM, TË VENITEM…(TEKSTI DHE KËNGA)