Flori & Argjentina: Ku ishe ti kur unë kërkoja pak dashuri?(teksti dhe kënga)

Ku ishe ti kur më shikonin mua në sy?
Ku ishe ti kur më dënonte zoti për ty?

Ku ishe ti që të më thoje se jam gabim.
Ku ishe ti kur nuk e ndjeja më trupin tim?

Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?

Ku ishe ti kur unë urreja veten pa ty?
Ku ishe ti kur dhe njëherë s’do flinim të dy?

Ku ishe ti kur unë besoja tjetër njeri?
Ku ishe ti kur unë kërkoja pak dashuri?

Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?

Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?
Kur harrove se të doja pafund…

LEXO EDHE: Flori: Dua gjithmonë me ty të jem…(teksti dhe kënga)