Foto të rralla: Vera e vitit 1984, ja si i kalonim pushimet në Shqipëri

Për të gjithë ata që kanë lindur pas viteve 1990 ky është një realitet i panjohur dhe mbase i çuditshëm. Per fëmijët e viteve ’70-80 këto foto do të zgjojnë shumë kujtime. Pushimet në kamp nuk kanë shumë të ngjashme më sot, transmeton ‘opinion.al’.

Shihni këtë album të rrallë. Janë foto të shkrepura në verën e vitit 1984 në Shqipëri nga fotografi Ferdinando Scianna.

Lexo edhe:

BRENDA SHTËPISË SË KADARESË …

ObserverKult