Fotografi që ka bërë historinë: 440 palë këpucë për gratë e vrara nga partnerët e tyre…

Artisti turk, Vahit Tuna, pati vendosur 440 palë të takave në mur dhe këtë e kishte bërë për t’i kujtuar gratë e vrara.

“Secila palë përfaqëson një grua në Turqi, që u vra nga partneri i saj në 2018”, pati thënë ai me këtë rast.