Fuga: Kultura dhe dija shqiptare në rrezik!

artan fuga

Akademiku Artan Fuga thotë se vlerësimi i punës shkencore vetëm me botime artikujsh në revista, e shkatërron dijen shqiptare.

Fuga shkruan se kjo është në kundërshtim ne normat dhe direktivat e BE dhe se kalbëzon dhe zhyt në korrupsion universitetet.

Kush po e fut kërkimin shkencor në rrugë qorre!

Matja e punës shkencore vetëm me botime artikujsh në revista, sikurse kërkon ministria e arsimit, e shkatërron dijen shqiptare,
i ve shkelmin inteligjencës shqiptare,
djeg fatet e rinisë studentore të Shqipërisë,
kalbëzon dhe zhyt në korrupsion universitetet,
Eshtë në kundërshtim me normat dhe direktivat e BE.

Unë mund ta provoj këtë !
Kultura dhe dija shqiptare në rrezik!
Doktorë, doktorantë, profesorë të asociuar, profesorë, jemi të gjithë të orientuar në rrugë qorre!
Duhet Komitet Shpëtimi për kërkimin shkencor!/ ObserverKult