Gjergj Leka: Ty lotët t’i besova…(teksti dhe kënga)

Teksti i këngës “Po të lë një letër”, kënduar nga Gjergj Leka

Mbylli sytë dashuria
Dhe çdo gjë pastaj, çdo gjë pushoi
Po ku i le ëndrrat e mia
Ike ti, si ta kuptoj?

Përshpërisje: “Je gjithësia”
Ndaj atëherë të adhurova
Në dashuri unë kurrë s’kisha besuar
Por ty lotët t’i besova.

Ku je ti e fundit dashuri
More ëndrrat e fshehur diku rri
Sa herë në shtrat ti këngën ta degjosh
Të lutem, mbylli sytë, mundohu të më kujtosh
Të më harrosh….

Ku je ti e fundit dashuri
More ëndrrat e fshehur diku rri
Sa herë në shtrat ti këngën ta degjosh
Të lutem, mbylli sytë, mundohu të më kujtosh

Ku je ti e fundit dashuri
ku je ti e fundit lumturi
Sa herë në shtrat ti këngën ta dëgjosh
Të lutem, mbylli sytë, mundohu të më kujtosh e
Të më harrosh….

E ku u trete nuk e di
Çdo premtim për ty përrallë
Por mos prit nga unë hakmarrje
S’jam si ti, unë di të fal.

Ku je ti e fundit dashuri
More ëndrrat e fshehur diku rri
Sa herë në shtrat ti këngën ta degjosh
Të lutem, mbylli sytë, mundohu të më kujtosh

Ku je ti e fundit dashuri
More endrrat e fshehur diku rri
Sa herë në shtrat ti këngen ta degjosh
Të lutem, mbylli sytë, mundohu të më kujtosh e të më harosh

Sikur të kishim dy jetë
Unë e di, një do ma falje
Fatkeqesisht dhe kësaj që kam
Nuk i le asnjë rrugëdalje.

Jam i lodhur dhe më s’të pres
Që të vish këtu ku rrinim,
Ndoshta po të kem dy jetë
Mund ta merrje ti guximin.

ObserverKult

Lexo edhe:

ANITA BITRI & GJERGJ LEKA: ERA PËRCJELL FJALËN TË DUA (TEKSTI DHE KËNGA)