Hafsa Zyberi: Më jep fjalën e dashunisë (teksti dhe kënga)

Ju ftojmë të lexoni tekstin dhe ta dëgjoni këngën “Si m’ke sytë” të këngëtares, Hafsa Zyberi!

Si më ke sytë o moj
Më ke vetllat
Ashikun në sevda
Sevda ç’e shtjeve

Hajde më jep fjalën e
E dashunisë
O ani të bukurisë
Lule jasaman o kërkoj o derman

E plot me nur e
Sot aman sa të pashë
O ani dy dy sytë e tu
Lule jasaman o kërkoj o derman

Buza jote o moj
Si qershia kuq flak
Balluket e moj
Si florini kur verdhë

Hajde më jep zemrën
Se fort ta du
O ani dy sytë e tu
Lule jasaman o kërkoj o derman

E plot me nur e
Sot aman sa të pash
O ani dy dy sytë e tu
Lule jasaman o kërkoj o derman

ObserverKult

Lexo edhe:

FLORI: ME FJALË TË VOGLA T’KOM DASHTË (TEKSTI DHE KËNGA)