I jepet lamtumira e fundit aktorit shqiptar, Luran Ahmeti

I jepet lamtumira e fundit aktorit shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Luran Ahmeti.

Miq, kolegë e qytetarë kishin shkuar për të përcjell për në banesën e fundit.

Lamtumira ju dha nën duartrokitje dhe arkivoli i tij ishte mbuluar me flamurin shqiptar. 

Ai gjithmonë kishte thënë “Unë do te vdes por Shqipëria kurrë s’do të vdes”- andaj, u varros me flamur, raporton ‘insajderi’.