InterKult: Mysafire, përkthyesja Aida Baro (video)

aida baro donika dabishevci

Në emisionin InterKult me Donika Dabishevcin ju ftojmë të ndiqni intervistën me përkthyesen dhe kryeredaktoren e Shtëpisë Botuese Pegi, Aida Baron (video)