Intervistë me akademik Rexhep Qosjen

Ju ftojmë ta ndiqni intervistën me akademik Rexhep Qosjen, që do t’i prijë formatit të intervistave ekskluzive me personalitete të kulturës, “InterKult” me autore dhe moderatore Orjela Apollonin.