Intervistë me gjuhëtarin Mehmet Elezi (Video)

Shkrimtari, gjuhëtari e publicisti Mehmet Elezi flet për standardin e ’72-tës, gegnishten e përjashtuar, bunkerizimin e gjuhës, nevojën për një reformim të standardit, për veprat e tij: Fjalori i fjalëve të rralla dhe Gegnishtja e standardizueme etj.