Ja si ishte fëmijëria në Shqipëri në vitet e ’90-ta (Foto)

Nuk kishte as internet, as telefonë të zgjuar që të të “raportojnë” në çast vendndodhjen. Por, secili mbante varur në qafë, një çelës. Ishte çelësi i shtëpisë – shumëkush e kujton duke qeshur, këtë detaj të viteve të fëmijërisë… Jemi para viteve ‘90-të!

Fotografitë e mëposhtme, vijnë si “relike” të çmuara në një kohë të vështirë. Sepse koha është e pakthyeshme, sikurse fëmijëria dhe pafajësia./Konica.al

LEXO EDHE: Fotografi të rralla të Shqipërisë gjatë kohës së diktaturës