Jean-Claude Mourlevat merr çmimin “Alma”

Jean-Claude Mourlevat merr çmimin “Alma” për këtë vit.

Çmimi Alma është çmimi më i madh në botë në letërsinë për fëmijë dhe të rinj, njofton SvD.

Çmimi është vendosur në kujtim për Astrid Lindgren./rtklive