Jeto si të thotë zemra sepse ashtu-kështu të kritikojnë!

Jeto, sepse:
Do të të kritikojnë gjithnjë, do të flasin keq për ty dhe do të jetë e vështirë që të takosh dikë që t’i pëlqesh si je.
Pra, jeto, bëj atë që të thotë zemra.
Jeta është si një opera në teatër, por pa prova përpara.
Këndo, kërce, qesh dhe jeto intensivisht çdo ditë të premierës tënde, para se shfaqja të mbarojë pa duartrokitje.”

Charlie Chaplin

ObserverKult

Lexo edhe:

CHARLIE CHAPLIN: MË KANË DASHTË E S’KAM MUJTË ME I DASHTË…