Jobs: Kujtoje se ke me vdekë – mos e shpenzo kohën duke jetuar jetën e dikujt tjetër…

Steve Jobs:

“Koha jote është e kufizuar, prandaj mos e humb atë duke jetuar jetën e dikujt tjetër. Mos jeto në kurthin e dogmave; mos jeto në bazë të rezultateve të mendimit të të tjerëve. Mos lejo që zhurma e mendimeve të njerëzve tjerë të shurdhojë zërin tënd të brendshëm. Dhe më e rëndësishmja: ki kurajë të ndjekësh zemrën dhe intuitën tënde.”/ ObserverKult