Kënga e njohur popullore “Janinës ç’i panë sytë” (teksti dhe video)

Janinës ç’i panë sytë
Janinooo
Ish e premte ajo ditë
Janinooo.

Të pesë puset në grykë
Janinooo
Zenel Çelua vetë i dytë
Janinoo.

Zeneli me të Velqon
Janinooo
dhe trimëria që ma rronë
Janinoo

Çau mes për mes taborre
Janinoo
U shtriu o pashai ne Jon
Janinoo.

ObserverKult


Lexo edhe:

KËNGË KUSHTUAR MJEKUT QË IA KISHTE SHPËTUAR JETËN, ANITA TAKES