Kundera: Ti ishe dashuria ime e parë dhe do të jesh e fundit…

ObserverKult ua sjell disa thënie nga Milan Kundera:

“E ardhmja për mua tashmë është diçka e kaluar. Ti ishe dashuria ime e parë dhe do të jesh e fundit.”

“Disa njerëz e ndjejnë shiun. Të tjerët thjeshtë lagen.”

“Ja dhash asaj zemrën, por ajo e donte shpirtin tim.”

“Ju nuk mund të jeni të dashuruar dhe të mençur në të njëjtën kohë.”

ObserverKult

LEXO EDHE: MILAN KUNDERA: TË GJITHË KEMI NEVOJË QË DIKUSH TË NA SHOHË…POR ÇFARË SHIKIME NA DUHEN?