La Casa de Papel, del traileri i sezonit të fundit (Video)

Del traileri i sezonit të fundit serialit të famshëm në të gjithë botën ‘La Casa de Papel’. Ky është sezoni i pestë dhe i fundit.

Pra, përpara publikimit të sezonit në platformën Netflix, sapo ka dalë traileri i parë zyrtar për sezonin e ardhshëm në Youtube.

Sezoni i 5 do të ndahet në 2 pjesë. Njëra pjesë do të nisë më 3 shtator, ndërsa pjesa e dytë që do i japë fund serialit do të jepet në dhjetor të këtij viti, transmeton ‘koha.mk;.

4 sezonet e para kanë qenë një sukses i vërtetë. Në sezonin final do të shohim personazhet e përhershëm por nuk do të mungojnë edhe të rinjtë.