Ledina Çelo: Fal’ se jeta është e shkurtër (teksti dhe kënga)

Ikën jeta, shpejt vrapon
dhe një muaj duket çast
e si mundem të gëzojmë
jo të ndarë, por veç se bashkë.

Sa e shkurtër është kjo jetë
themi shpesh tek bisedojmë
por dikush në sa na prek
në çast e harrojmë.

Për një fjalë ashtu kot
prishet befas një miqësi
dhe askush nuk i del zot
falja zhduket në mëri.

O ti zemër njerëzore
pa dëgjoje zërin tim
fal se jeta është e shkurtër
se jeton dhe një pendim
ndan dy njerëz padrejtësisht
nje kapriço xhelozi
dhe pse duhen çmendurisht
falja ndalet në kufi.

ObserverKult


Lexo edhe:

LEDINA ÇELO: JO, NUK TË DUA (TEKSTI DHE KËNGA)