Linku ku mund t’i dëgjoni këngët pjesëmarrëse në Festivalin e RTSH-së

Pritja mori fund. Të gjitha këngët pjesëmarrëse në Festivalin e RTSH-së mund t’i dëgjoni tashmë në Youtube në kanalin zyrtar të RTSH-së.

Janë 20 këngë pjesëmarrëse, ndërkohë 3 netët e festivalit janë më datë 19, 20 dhe 21 dhjetor.  

Ndërkohë, teksa prisni netët live, ky është linku ku mund t’i gjeni këngët:

https://www.youtube.com/user/RadioTvShqiptar/videos