Lipa: “Sunny Hill Festival” tashmë e ka Prishtinën si adresë të përhershme

Dua Lipa ka dhënë lajmin e rëndësishëm përmes rrjeteve sociale.

Dua Lipa njihet si njëra ndër këngëtaret më të njohura shqiptare me famë të gjerë ndërkombëtare.

Ajo dhe babai i saj Dukagjin Lipa kanë organizuar tashmë dy edicione të ‘Sunny Hill Festival’ i cili është një festival ndërkombëtar i muzikës në Kosovë që u zhvillua në gusht 2018 dhe 2019 në kryeqytetin tonë, Prishtinë.

Dua dhe Dukagjin Lipa sot dhanë lajmin se “Sunny Hill Festival” tashmë ka një adresë të përhershme në qytetin e Prishtinës.

LEXO EDHE: Dua Lipa vlerësohet me çmimin “Artistja e vitit”