Liri Rasha: O moj Fusha e Korabit, oh mjera unë…(teksti dhe kënga)

Moj Fusha e Korabit, oh mjera un-o,
Qysh na erdhe hakit, oh, mjera un-o ?!

Shkove, u largove, oh mjera un-o,
Nji letër s’ ma shkrove, oj, mjera un-o !?

Prap na çeli grama, oh mjera un-o,
Dergjur n’mall t’pret nana, oh mjera un-o!

Merr pare me fajde, oh mjera un-o,
Mos harro e hajde, oh mjera un-o!

Merr rrugën e hajde, oh mjera un-o!