Manjola Brahaj: Histori dashurie

Manjola Brahaj

Nuk kishim nevojë për shumë fjalë,
duert u dorëzuen në festën e gojëve.
Shikimi u ba shpia jonë,
dhe ndejtëm zgjue deri natës vonë.