Marquez: Mos qaj sepse erdhi fundi, buzëqesh sepse ndodhi

Gabriel Garsia Markez Marques markez

ObserverKult ua sjell disa thënie nga Gabriel Garcia Marquez:

“Asnjëherë mos rresht së qeshuri, as kur je i/e mërzitur, dikush mund të bjerë në dashuri më të qeshurën tënde.”

“Ti mund të jesh thjesht një njeri më shumë në këtë botë, por për dikë, je vetë bota.”

“Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta na jep prapë mundësinë t’i bëjmë gjërat si duhet.”

“Ndoshta Zoti do që ti të takosh disa njerëz të gabuar përpara se të takosh të duhurin, kështu që t’i jesh mirënjohës.”

“Mos qaj sepse erdhi fundi, buzëqesh sepse ndodhi.”

ObserverKult

Gabriel Garsia Markez

Lexo edhe:

MARQUEZ: MOS U MUNDO KOT, GJËRAT MË TË MIRA NDODHIN KUR MË PAK I PRET…

Mos u mundo kot! Gjërat më të mira ndodhin kur më pak i pret.

Gjuhët e huaja të duhen vetëm kur shet. Se kur shkon të blesh të gjithë të marrin vesh si ç’ke me të…

TESKTIN E PLOTË MUND TA LEXONI KËTU